logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Peblingestien 1, 6430 Nordborg

Nu udbydes Peblingestien 1, som er en ejendom med mange muligheder for fx blandet bolig, liberalt erhverv og erhverv.
Opdateret 13.06.2019

Pelingestien 1

Peblingestien 1 - en ejendom til private eller erhverv

Nu udbydes det gamle Radio Als matr. nr. 1098, Nordborg til salg. Udover at have været hjemsted for Radio Als har ejendommen også tidligere været benyttet som pedelbolig.

Ejendommen er registeret som anden institution i BBR. I den fremtidige kommuneplanramme vil rammen blive ændret, så ejendommen fremover er beliggende i et område udlagt til blandet bolig og erhverv.

Ejendommen kan bl.a. benyttes til liberalt erhverv som fx bolig med frisørsalon, advokat-/revisorfirma mv. Derudover er ejendommen velegnet til brug som bolig samt til erhvervsmæssige formål.

Ejendommen er 110 m2 og beliggende centralt i Nordborg med gode adgangsforhold. Ejendommen har tilhørende p-plads med plads til 3-4 biler. Ejendommen er opført i år 1966 i røde mursten og med fladt tag med tagpap og har opnået et E i energimærke. Alle vinduer er udskiftet i år 2015, med undtagelse af vinduespartiet i stuen.

De 110 m2 fordeler sig således:

  • Entré med fin fordelingsgang som leder til det oprindelige køkken med mulighed for spiseplads. Der er her videre adgang til en kombineret spise- og opholdsstue med udgang til solrig terrasse.
  • Badeværelse med kar, samt 3 gode rummelige værelser.
  • Fra fordelingsgangen er der adgang til 55 m2 god, tør og anvendelig kælder.
  • Ejendommen opvarmes med gas.
  • Fra kælderen er der udgang til garage.
  • Ejendommens alder taget i betragtning, fremstår den i god stand.
  • Grunden er på 920 m2 og beliggende i byzone.

Der skal ske en tilretning af skel ved salg. Grundens samlede m2 vil ikke ændre sig. Udgifterne til den matrikulære udstykning pålægges køber. Kort med endelig grundstørrelse fremgår af dokument listen, som du finder nederst på siden.

Overtagelse efter aftale. Overtagelsesdagen angives i købstilbuddet.

Forurening og jordbundsforhold

Jordbundsforhold er ikke kortlagt. Interesserede er velkomne til at foretage jordbundsprøver på egen regning.

Skat

Vi gør opmærksom på at grundens ejendomsvurdering og afledte skattesatser kan ændre sig afhængig af, købers anvendelse af bygningen.

Om Nordborg

Nordborg er byen med det rige foreningsliv, hvor der er alt lige fra fotoklub til motorcykel klub samt et hav af foreninger indenfor adskillige sportsgrene.

Nordborg ligger utroligt smukt. Der er kort afstand til smuk natur med skove, strande og søer. I Nordborg by er der et varieret handelsliv hvor der blandt andet er mulighed for at handle i dagligvarebutikker, boghandel, guldsmed og flere forskellige tøjbutikker. Nordborg byder desuden på Nordals skolen, hvor der går elever fra 0. klasse til 9. klasse. Der er efterskole hvor Nord Als musikfestival afholdes hvert år, Idrætscenter med svømmehal og meget mere.

Afgiv dit bud

Hvis du er interesseret i ejendommen Peblingestien 1, 6430 Nordborg så udfyld tilbudsblanketten i underskrevet form og med angivelse af overtagelsesdato. Blanketten finder du under 'Dokumenter' længere nede på siden. Blanketten sendes til indkomnebud@sonderborg.dk. Bud på andre mailadresser vil blive afvist.

LER dokumenter

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.